כל אדם עלול לחוש לעיתים כי נעשה לו עוול (רמאות, מחדל, התחייבות שלא קויימה, סכסוך ועוד). למרבה הצער, אנשים רבים נרתעים מלעמוד על זכותם לקבל את המגיע להם ע”פ חוק. במקרים אחרים ישנם אנשים העומדים על זכות המגיעה להם ע"פ חוק, אך פועלים להשיגה בדרכים פסולות, גם אם בתום לב. אלה גם אלה אינם משיגים תוצאות מוצלחות. הסיבות לכך הן לרוב חוסר בידע, נסיון והדרכה.
לשם כך העמדנו לרשותכם הציבור הרחב ארבעה פורומים ייעודיים:
תביעות קטנות, ענייני עבודה, סכסוכי שכנים בבית משותף, ענייני משפחה.
כאן תוכלו לבקש ולשתף עצות ומידע בין משתמשי האתר והנהלת הפורום.
האמור בפורום אינו מהווה חוות-דעת משפטית ו/או תחליף לייעוץ משפטי. המידע באתר הינו כללי בלבד ואין להסתמך עליו. אין לשלוח תגובות אשר כוללות פרסומות או תכנים בלתי חוקיים כגון דברי הסתה, הוצאת דיבה או סגנון החורג מגבול הטעם הטוב. מערכת הפורום רשאית להסיר או לערוך הודעות.
שלום רב , ביקשתי מבזק בינלאומי להתנתק.(אשר אישרו לי כי הפקס נשלח אליהם בהצלחה) באותו יום הצטרפתי לחוג הלקוחות של 018, בזק בינלאומי ברשלנות לא ניתק אותי והמשיך לחייב אותי כשלושה חודשים ולא רוצה לזכות אותי ,בטענה שהיה שימוש בקו אינטרנט...018 כמובן גם חייב אותי באותה תקופה. שני ספקי אינטרנט מחייבים אותי על אותו שירות בו זמני !!! מי צריך להחזיר לי את הכסף??, תודה על התשובה
אם שלחת הודעת ניתוק, החברה חייבת לנתק ולהפסיק לחייב אותך. אם החברה המשיכה לחייב אותך, יש לך עילה לתביעה. העזר במדריך לתביעות.