כל אדם עלול לחוש לעיתים כי נעשה לו עוול (רמאות, מחדל, התחייבות שלא קויימה, סכסוך ועוד). למרבה הצער, אנשים רבים נרתעים מלעמוד על זכותם לקבל את המגיע להם ע”פ חוק. במקרים אחרים ישנם אנשים העומדים על זכות המגיעה להם ע"פ חוק, אך פועלים להשיגה בדרכים פסולות, גם אם בתום לב. אלה גם אלה אינם משיגים תוצאות מוצלחות. הסיבות לכך הן לרוב חוסר בידע, נסיון והדרכה.
לשם כך העמדנו לרשותכם הציבור הרחב ארבעה פורומים ייעודיים:
תביעות קטנות, ענייני עבודה, סכסוכי שכנים בבית משותף, ענייני משפחה.
כאן תוכלו לבקש ולשתף עצות ומידע בין משתמשי האתר והנהלת הפורום.
האמור בפורום אינו מהווה חוות-דעת משפטית ו/או תחליף לייעוץ משפטי. המידע באתר הינו כללי בלבד ואין להסתמך עליו. אין לשלוח תגובות אשר כוללות פרסומות או תכנים בלתי חוקיים כגון דברי הסתה, הוצאת דיבה או סגנון החורג מגבול הטעם הטוב. מערכת הפורום רשאית להסיר או לערוך הודעות.

דרישה לכסף ללא ידיע...
 

דרישה לכסף ללא ידיעה על שימוש בשירות

2 הודעות
2 משתמשים
0 Reactions
211 צפיות
חבר
הצטרף: 10 שנים לפני
הודעות: 1
התחלת נושא  

חתמתי על חוזה עם "איציק אברהם" שבמסגרתו נאמר לי שאני אמור לקבל 37 שיעורי נהיגה, אך לא נאמר לי שמדובר בשיעורים של חצי שעה ואני עשיתי שיעורים של שעה, כך שבפועל היה מגיע לי 18.5 שיעורים של שעה, אך בשום שלב זה לא נאמר לי, וכשסיימתי את ה18.5 שיעורים המשיכו לקבוע לי תורים מבלי להגיד לי שאני חורג וכששאלתי למה לא נאמר לי הפקידה ענתה לי בילדותיות מפליאה "כי אני לא חייבת" עכשיו הם טוענים שאני חייב כ2,000 ומשהו ש"ח.‏ האם לשלם ואז לתבוע? או לתבוע כבר בשלב זה?


   
ציטוט
חבר
הצטרף: 16 שנים לפני
הודעות: 1842
 

לתבוע בשלב זה.
לחץ כאן להגשת תביעה קטנה באינטרנט.


   
הגבציטוט

השאר תגובה

שם המחבר

דוא"ל של המחבר (לא יופיע באתר)

כותרת *

 

הגשת תביעה קטנה באינטרנט

פשוט

שלושה שלבים פשוטים מלווים בהנחיות והסברים המותאמים לפרטי המקרה שלך

מהיר

מאפשר הגשת תביעה תוך מספר דקות וכולל אפשרות לצירוף קבצים

זול

חוסך זמן וטרחה. עיבוד, בקרה, הפקת מסמכים וצרופות והגשתם לבית המשפט