כל אדם עלול לחוש לעיתים כי נעשה לו עוול (רמאות, מחדל, התחייבות שלא קויימה, סכסוך ועוד). למרבה הצער, אנשים רבים נרתעים מלעמוד על זכותם לקבל את המגיע להם ע”פ חוק. במקרים אחרים ישנם אנשים העומדים על זכות המגיעה להם ע"פ חוק, אך פועלים להשיגה בדרכים פסולות, גם אם בתום לב. אלה גם אלה אינם משיגים תוצאות מוצלחות. הסיבות לכך הן לרוב חוסר בידע, נסיון והדרכה.
לשם כך העמדנו לרשותכם הציבור הרחב ארבעה פורומים ייעודיים:
תביעות קטנות, ענייני עבודה, סכסוכי שכנים בבית משותף, ענייני משפחה.
כאן תוכלו לבקש ולשתף עצות ומידע בין משתמשי האתר והנהלת הפורום.
האמור בפורום אינו מהווה חוות-דעת משפטית ו/או תחליף לייעוץ משפטי. המידע באתר הינו כללי בלבד ואין להסתמך עליו. אין לשלוח תגובות אשר כוללות פרסומות או תכנים בלתי חוקיים כגון דברי הסתה, הוצאת דיבה או סגנון החורג מגבול הטעם הטוב. מערכת הפורום רשאית להסיר או לערוך הודעות.

האם אני יכול לתבוע ...
 

האם אני יכול לתבוע כשלא אני רכשתי את המכשיר?

2 הודעות
2 משתמשים
0 Reactions
263 צפיות
חבר
הצטרף: 15 שנים לפני
הודעות: 2
התחלת נושא  

שלום.‏ אבא שלי רכש לי בזמנו מחשב נייד, בגינו אני מתכוון לתבוע.‏ האם יכולה להיווצר בעייה בגלל שלא אני קניתי את המכשיר?, האם צריך להוסיף ייפוי כח או אישור כלשהו של אבא שלי?, האם קיימים נהלים לגבי זה?, הוא עצמו לא מתכוון להתעסק בזה, מפאת חוסר זמן.‏ עברתי את גיל 18.‏ תודה לעוזרים.



   
ציטוט
חבר
הצטרף: 17 שנים לפני
הודעות: 1842
 

לשם כך יש לצרף לתביעה יפוי כוח. בכתב התביעה ציין שהינך תובע בשם אביך. הנה קישור לקובץ דוגמא לייפוי כוח, הורד אותו למחשבך וערוך בהתאם. לאחר מכן לצרף צילום של הייפוי כוח לטופס המקוון להגשת תביעה קטנה



   
הגבציטוט

השאר תגובה

שם המחבר

דוא"ל של המחבר (לא יופיע באתר)

כותרת *

 

הגשת תביעה קטנה באינטרנט

פשוט

שלושה שלבים פשוטים מלווים בהנחיות והסברים המותאמים לפרטי המקרה שלך

מהיר

מאפשר הגשת תביעה תוך מספר דקות וכולל אפשרות לצירוף קבצים

זול

חוסך זמן וטרחה. עיבוד, בקרה, הפקת מסמכים וצרופות והגשתם לבית המשפט