כל אדם עלול לחוש לעיתים כי נעשה לו עוול (רמאות, מחדל, התחייבות שלא קויימה, סכסוך ועוד). למרבה הצער, אנשים רבים נרתעים מלעמוד על זכותם לקבל את המגיע להם ע”פ חוק. במקרים אחרים ישנם אנשים העומדים על זכות המגיעה להם ע"פ חוק, אך פועלים להשיגה בדרכים פסולות, גם אם בתום לב. אלה גם אלה אינם משיגים תוצאות מוצלחות. הסיבות לכך הן לרוב חוסר בידע, נסיון והדרכה.
לשם כך העמדנו לרשותכם הציבור הרחב ארבעה פורומים ייעודיים:
תביעות קטנות, ענייני עבודה, סכסוכי שכנים בבית משותף, ענייני משפחה.
כאן תוכלו לבקש ולשתף עצות ומידע בין משתמשי האתר והנהלת הפורום.
האמור בפורום אינו מהווה חוות-דעת משפטית ו/או תחליף לייעוץ משפטי. המידע באתר הינו כללי בלבד ואין להסתמך עליו. אין לשלוח תגובות אשר כוללות פרסומות או תכנים בלתי חוקיים כגון דברי הסתה, הוצאת דיבה או סגנון החורג מגבול הטעם הטוב. מערכת הפורום רשאית להסיר או לערוך הודעות.

חברת פלאפון שברו לי...
 

חברת פלאפון שברו לי חלק מהמכשיר כששלחתי לתיקון

2 הודעות
2 משתמשים
0 Reactions
245 צפיות
חבר
הצטרף: 10 שנים לפני
הודעות: 1
התחלת נושא  

הם שברו לי את המכסה של שקע הטעינה של המכשיר שלי כששלחתי אותו לתיקון. המכשיר לא נקנה מהם אבל הם בסוף לא תקנו אותו מסיבה אחרת שיצא לא בסדר מצידם. שמתי לב לשבר רק כשכבר הייתי בבית, האם עדיין אפשר לעשות משהו נגד זה?


   
ציטוט
חבר
הצטרף: 16 שנים לפני
הודעות: 1842
 

זה בעייתי כיוון שכבר עזבת את הסניף, היה עלייך לבדוק את המכשיר כשקיבלת אותו. בכל אופן שווה לנסות לפנות אליהם עם טענתך ולקוות שיבואו לקראתך.


   
הגבציטוט

השאר תגובה

שם המחבר

דוא"ל של המחבר (לא יופיע באתר)

כותרת *

 

הגשת תביעה קטנה באינטרנט

פשוט

שלושה שלבים פשוטים מלווים בהנחיות והסברים המותאמים לפרטי המקרה שלך

מהיר

מאפשר הגשת תביעה תוך מספר דקות וכולל אפשרות לצירוף קבצים

זול

חוסך זמן וטרחה. עיבוד, בקרה, הפקת מסמכים וצרופות והגשתם לבית המשפט