כל אדם עלול לחוש לעיתים כי נעשה לו עוול (רמאות, מחדל, התחייבות שלא קויימה, סכסוך ועוד). למרבה הצער, אנשים רבים נרתעים מלעמוד על זכותם לקבל את המגיע להם ע”פ חוק. במקרים אחרים ישנם אנשים העומדים על זכות המגיעה להם ע"פ חוק, אך פועלים להשיגה בדרכים פסולות, גם אם בתום לב. אלה גם אלה אינם משיגים תוצאות מוצלחות. הסיבות לכך הן לרוב חוסר בידע, נסיון והדרכה.
לשם כך העמדנו לרשותכם הציבור הרחב ארבעה פורומים ייעודיים:
תביעות קטנות, ענייני עבודה, סכסוכי שכנים בבית משותף, ענייני משפחה.
כאן תוכלו לבקש ולשתף עצות ומידע בין משתמשי האתר והנהלת הפורום.
האמור בפורום אינו מהווה חוות-דעת משפטית ו/או תחליף לייעוץ משפטי. המידע באתר הינו כללי בלבד ואין להסתמך עליו. אין לשלוח תגובות אשר כוללות פרסומות או תכנים בלתי חוקיים כגון דברי הסתה, הוצאת דיבה או סגנון החורג מגבול הטעם הטוב. מערכת הפורום רשאית להסיר או לערוך הודעות.
תבעתי חב שסיפקה לי סלון פגום לאחר כשנה וחצי שהוא אצלי וכן סיפק לי בד שלא הזמנתי כלל- הפסק דין הוא שהחברה אמורה להחליף לי את הבד בסלון תוך 30 ימי עבודה ושאני אבחר בשנית את הבד שהוזמן מההתחלה (מחב הבדים), בחברת הבדים הבד לא קיים יותר ויש בד אחר קצת יותר יקר - שלחתי פקס לחב הרהיטים עם הדגם ומס הבד והוא לא חזר אליי , השארתי הודעות - מה עושים במקרה שעבר 30 ימי עבודה מתאריך הפקס ששלחתי ועדיין הוא לא מחליף לי ? למי אני אמורה לפנות ??? והאם הוא מחויב להחליף לי לבד אחר גם אם זה קצת יותר יקר (כי הבד שהוזמן מלפני כשנה וחצי לא קיים יותר)??תודה רבה.