כל אדם עלול לחוש לעיתים כי נעשה לו עוול (רמאות, מחדל, התחייבות שלא קויימה, סכסוך ועוד). למרבה הצער, אנשים רבים נרתעים מלעמוד על זכותם לקבל את המגיע להם ע”פ חוק. במקרים אחרים ישנם אנשים העומדים על זכות המגיעה להם ע"פ חוק, אך פועלים להשיגה בדרכים פסולות, גם אם בתום לב. אלה גם אלה אינם משיגים תוצאות מוצלחות. הסיבות לכך הן לרוב חוסר בידע, נסיון והדרכה.
לשם כך העמדנו לרשותכם הציבור הרחב ארבעה פורומים ייעודיים:
תביעות קטנות, ענייני עבודה, סכסוכי שכנים בבית משותף, ענייני משפחה.
כאן תוכלו לבקש ולשתף עצות ומידע בין משתמשי האתר והנהלת הפורום.
האמור בפורום אינו מהווה חוות-דעת משפטית ו/או תחליף לייעוץ משפטי. המידע באתר הינו כללי בלבד ואין להסתמך עליו. אין לשלוח תגובות אשר כוללות פרסומות או תכנים בלתי חוקיים כגון דברי הסתה, הוצאת דיבה או סגנון החורג מגבול הטעם הטוב. מערכת הפורום רשאית להסיר או לערוך הודעות.
שלום , במהלך שהותה בגן של ביתי בת ה-5 בשל משחק בחבל שמקומו מן הסתם לא היה מתאים וראוי - וכתוצאה ממעשה קונדס של ילדים ובהיעדר השגחה של הגננות נעקרו שיניה הקדמיות , של ביתי. האם יש מקום לתביעות קטנות ? מן הסתם ישנם פרטים נוספים במקרה אך אשמח לדעת אם יש טעם להגיש
בהחלט יש מקום לתביעה נגן הגן ומפעיליו ונגד חברת הביטוח המבטחת את הגן ומפעיליו. באפשרותך להגיש תביעה קטנה באופן מקוון.