כל אדם עלול לחוש לעיתים כי נעשה לו עוול (רמאות, מחדל, התחייבות שלא קויימה, סכסוך ועוד). למרבה הצער, אנשים רבים נרתעים מלעמוד על זכותם לקבל את המגיע להם ע”פ חוק. במקרים אחרים ישנם אנשים העומדים על זכות המגיעה להם ע"פ חוק, אך פועלים להשיגה בדרכים פסולות, גם אם בתום לב. אלה גם אלה אינם משיגים תוצאות מוצלחות. הסיבות לכך הן לרוב חוסר בידע, נסיון והדרכה.
לשם כך העמדנו לרשותכם הציבור הרחב ארבעה פורומים ייעודיים:
תביעות קטנות, ענייני עבודה, סכסוכי שכנים בבית משותף, ענייני משפחה.
כאן תוכלו לבקש ולשתף עצות ומידע בין משתמשי האתר והנהלת הפורום.
האמור בפורום אינו מהווה חוות-דעת משפטית ו/או תחליף לייעוץ משפטי. המידע באתר הינו כללי בלבד ואין להסתמך עליו. אין לשלוח תגובות אשר כוללות פרסומות או תכנים בלתי חוקיים כגון דברי הסתה, הוצאת דיבה או סגנון החורג מגבול הטעם הטוב. מערכת הפורום רשאית להסיר או לערוך הודעות.
לפני שבע חודשים רכשתי מחברת אורנג מכשיר אייפון 4 , חודש שעבר אפילו יותר הכפתור של המכשיר התחיל להיתקע לפעמים אני הלכתי לאורנג אמרתי את הבעייה של הכפתור (צריך להדגיש שהמכשיר עבד במצב טוב רק בעייה קטנה בכפתור ) בסדר המכשיר הלך למעבדת אורנג וקיבלתי טופס בו כתובה התלונה שלי שהכפתור לא תקין כמו כן הנציגה ראתה ובדקה זאת בעצמה. יום למחרת התקשרו אלי ואומרים לי יש לך קרוזיה במכשיר חוצפה איזה קרוזיה יכולה להיות שם המכשיר חדש ולא היה במגע עם מים ולא היה נימצא במקום לח הם אמרו לי שאני צריך לשלם 1300 שח בכדאי שיחליפו לי תמכשיר במכשיר חדש ומסרבים לתקן את בעיית הכפתור הם גם אמרו לי שאני יוצא בזול מה שנראה לי ממש חוצפה זה 1300 שח אבל בתוספת לעלות המכשיר 3300 שלפי טענתם הוא עם קרוזיה מה שהם קוראים TOTA LOSS בסדר חשבתי לעצמי בטח סתם עובדים עלי המכשיר חדש אין סיבה שתהיה שם קרוזיה. אני יקח אותו לתיקון הבעייה שלו במעבדה פרטית הבעיה שלו הייתה כפתור מתקשרים אלי אומרים לי תבוא לקחת את המכשיר בנקודת השירות אני בא לוקח אותו אומרים לי המכשיר לא תוקן אני אומר בסדר אני ימשיך להשתמש בו עם כפתור נתקע לפעמים זה לא נורא בכלל לקחתי את המכשיר בדרך לבית הוצאתי אותו מהשקית והמכשיר לא עובד בכלל אין מראה של מסך רק מנורות דולקות בתוך המכשיר הם הרסו לי את הפלאפון כדאי שאני יקנה מהם אייפון 4 חדש מממה שקראתי כתוב שקרוזיה זה תירוץ שלהם כדאי לא לתקן מכשירים הגעתי למסכנה שאורנג גנבים והורסים מכשירים זה מגעיל בעיייני ומה אין מי שיטפל בהם אני ומשפחתי לא הולכים להשאיר את זה כך יעלה רעש ותהיה כתבה בעיתון 7 כמו כן אני הולך לבית המשפט השלום בבאר שבע לצורך תביעתה של חברת אורנג ואת מה שהם עשו וממשיכים לעשות לי רציתי לשאל אנשים שמבינים מה הצעדים שעליי לנקוט בכדאי להחזיר צדק תודה מראש דניאל קזקוב.
ככל הניתן הכן תיעוד של הארועים, עיין בפסקי דין של תביעות קטנות בנושא חברות תקשורת, ערוך את הדברים לכדי כתב תביעה והכנס אותם בטופס המקוון להגשת תביעה קטנה.