כל אדם עלול לחוש לעיתים כי נעשה לו עוול (רמאות, מחדל, התחייבות שלא קויימה, סכסוך ועוד). למרבה הצער, אנשים רבים נרתעים מלעמוד על זכותם לקבל את המגיע להם ע”פ חוק. במקרים אחרים ישנם אנשים העומדים על זכות המגיעה להם ע"פ חוק, אך פועלים להשיגה בדרכים פסולות, גם אם בתום לב. אלה גם אלה אינם משיגים תוצאות מוצלחות. הסיבות לכך הן לרוב חוסר בידע, נסיון והדרכה.
לשם כך העמדנו לרשותכם הציבור הרחב ארבעה פורומים ייעודיים:
תביעות קטנות, ענייני עבודה, סכסוכי שכנים בבית משותף, ענייני משפחה.
כאן תוכלו לבקש ולשתף עצות ומידע בין משתמשי האתר והנהלת הפורום.
האמור בפורום אינו מהווה חוות-דעת משפטית ו/או תחליף לייעוץ משפטי. המידע באתר הינו כללי בלבד ואין להסתמך עליו. אין לשלוח תגובות אשר כוללות פרסומות או תכנים בלתי חוקיים כגון דברי הסתה, הוצאת דיבה או סגנון החורג מגבול הטעם הטוב. מערכת הפורום רשאית להסיר או לערוך הודעות.
היי, בהנחה ומדובר באדם בעל מוגבלות עם קושי לדבר מול שופט עקב חרדה חברתית המלוות בעוד תסמינים פסכיאטריים שמהווים לו אתגר גדול מדי עד כדי ויתור על ניצול זכויותיו בכל הקשור לתביעות קטנות. הכל מגובה בדוח פסכיאטרי של קופת חולים.
תודה מראש על התשובה.
תודה על התשובה, מה כוללים ההתאמות ? כרגע אין לי צורך להגיש תביעה קטנה .
האם האישור הוא חד פעמי? (נדרש לחדש כל פעם)
במידה וצד בדיון מעוניין שאחר ייצג אותו, עליו לבקש לכך אישור מביהמ"ש (בקשה לרשות ייצוג ע"י עורך דין/מתמחה/סטודנט למשפטים/מייצג מקצועי, בקשה לייצוג ע"י אחר שאינו עו"ד).
במידה וצד בדיון מעוניין בהתאמות הנדרשות עקב מוגבלות פיזית, עליו לפנות בעניין לביהמ"ש ומן הסתם ביהמ"ש יעשה מאמץ לענות לצורך הפרטני של הפונה (בקשה לעריכת התאמות נגישות).
ראה טפסים רלוונטיים בעמוד טפסים
תודה רבה עזרת לי מאוד.