כל אדם עלול לחוש לעיתים כי נעשה לו עוול (רמאות, מחדל, התחייבות שלא קויימה, סכסוך ועוד). למרבה הצער, אנשים רבים נרתעים מלעמוד על זכותם לקבל את המגיע להם ע”פ חוק. במקרים אחרים ישנם אנשים העומדים על זכות המגיעה להם ע"פ חוק, אך פועלים להשיגה בדרכים פסולות, גם אם בתום לב. אלה גם אלה אינם משיגים תוצאות מוצלחות. הסיבות לכך הן לרוב חוסר בידע, נסיון והדרכה.
לשם כך העמדנו לרשותכם הציבור הרחב ארבעה פורומים ייעודיים:
תביעות קטנות, ענייני עבודה, סכסוכי שכנים בבית משותף, ענייני משפחה.
כאן תוכלו לבקש ולשתף עצות ומידע בין משתמשי האתר והנהלת הפורום.
האמור בפורום אינו מהווה חוות-דעת משפטית ו/או תחליף לייעוץ משפטי. המידע באתר הינו כללי בלבד ואין להסתמך עליו. אין לשלוח תגובות אשר כוללות פרסומות או תכנים בלתי חוקיים כגון דברי הסתה, הוצאת דיבה או סגנון החורג מגבול הטעם הטוב. מערכת הפורום רשאית להסיר או לערוך הודעות.

תביעה שנמחקה...

2 הודעות
2 משתמשים
0 Reactions
377 צפיות
חבר
הצטרף: 11 שנים לפני
הודעות: 5
התחלת נושא  

שלום, הגשתי תביעה קטנה בביהמ"ש לתביעות קטנות בירושלים כנגד חברה שיש לה מס סניפים ברחבי הארץ.‏ לאחר הדיון החליט השופט להעביר את התיק לבימ"ש השלום (גם בפניו) לאחר השלמת אגרה בתוך 30 ימים.‏ בהחלטתו הוא קובע כי "ככל שהתובעים לא ישלימו הפרשי האגרה, התביעה תימחק ללא צו להוצאות".‏ מס שאלות: 1. אני מעוניין להעביר את הטיפול בתביעה לעו"ד מהמרכז שיגיש את התביעה בת"א (מכח סמכות מקומית נוספת בשל העובדה שסניף נוסף של החברה נמצא אף הוא בת"א), האם אוכל להמתין עד שיעבור הזמן שנקבע להשלמת האגרה כדי שהתביעה תימחק ואז להגישה מחדש (באמצעות עו"ד) בת"א?, 2. האם בהגשה החדשה יהיה מותר לי לערוך שינויים בכתב התביעה (בהתאם לנסיבות), להוסיף או לגרוע נתבעים וכדו או שגרסת התביעה הקודמת היא זו שתחייב אותי בהגשה?, תודה, אסי


   
ציטוט
חבר
הצטרף: 16 שנים לפני
הודעות: 1842
 

לדעתי עדיף לך כבר לבטל את כתב התביעה ביוזמתך ולהגיש תביעה חדשה כרצונך.


   
הגבציטוט

השאר תגובה

שם המחבר

דוא"ל של המחבר (לא יופיע באתר)

כותרת *

 

הגשת תביעה קטנה באינטרנט

פשוט

שלושה שלבים פשוטים מלווים בהנחיות והסברים המותאמים לפרטי המקרה שלך

מהיר

מאפשר הגשת תביעה תוך מספר דקות וכולל אפשרות לצירוף קבצים

זול

חוסך זמן וטרחה. עיבוד, בקרה, הפקת מסמכים וצרופות והגשתם לבית המשפט